Călăraşi: Show de senzaţie cu dansuri ţigăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Phoenix de la Palatul Copiilor a cucerit publicul prezent la sărbătoarea oraşului.Serbărilor organizate de zilele municipiului au adus, sâmbătă seara, o surpriză incendiară. 16 elevi de la Palatul Copiilor au uimit publicul cu un spectacol de excepţie, dansând ţigăneşte ca la şatră.

Copiii au făcut senzaţie şi au reuşit să capteze atenţia tuturor spectatorilor, din momentul în care au păşit pe scenă. Îmbracaţi ca nişte ţigani veritabili din şatră, copiii au dansat foarte frumos, iar coregrafia a fost perfectă. Toată lumea a rămas plăcut impresionată, publicul aplaudându-i la scenă deschisă.

După dansul ţigănesc, spectacolul a fost continuat de Bianca Andrei, care a oferit un dans oriental de zece minute. Mişcările, costumul, dar şi dansul de „nota 10“ a electrizat spectatorii care au aplaudat şi au strigat să mai repete momentul artistic.

Membrii grupurilor de dansuri moderne de la Palatul Copiilor au susţinut un spectacol impresionant. „Trupele Fix-Up şi Phoenix vor avea un program complex şi vor susţine, timp de o oră, un spectacol de dans ce vă va uimi“, a declarat Dorina Varghida, profesor coregraf la Palatul Copiilor.

Pentru un asemenea show, copiii fac de două ori pe săptămână repetiţii, timp de două ore. „ Au reuşit să atragă toate privirile şi sunt foarte mândră de ei şi mulţumită în acelaşi timp. Ştiam că vor face faţă spectacolului, deoarece sunt foarte bine pregătiţi şi nu au niciun fel de emoţii la întâlnirea cu publicul“, a spus Dorina Varghida, profesor coregraf.

Trupa Phoenix este formată din 16 copii de la clasele a II-a şi a IV-a. Aceştia au început să danseze încă de la grădinită şi au multiple participări la concursuri naţionale şi internaţionale. Trupa Fix- Up este alcătuită din zece tineri cu vârste cuprinse între 14 ani şi 19 ani. Stilurile de dans pe care aceştia le practică sunt: fantezii, modern şi popular stilizat. Sâmbătă seară, aceştia au încântat publicul cu dansurile moderne, fantezii coregrafice, gimnastică ritmică şi thriller.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite