Călăraşi: Bărăganul, din nou sub asediul viscolului/ Află aici care este starea drumurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciun drum din judeţ nu este blocat, însă şoferii sunt avertizaţi să circule cu prudenţă, mai ales pe Autostrada Soarelui, pe sectorul Drajna-Călăraşi unde ninsoarea este viscolită de vântul ce bate cu 30 de kilometri pe oră.

Carosabilul este acoperit cu un strat de polei, deşi 8 utilaje patrulează şi au împrăştiat în ultimele 24 de ore, aproximativ 98 de tone de material antiderapant. Se circulă în condiţii de iarnă şi pe DN 21-Călăraşi-Slobozia, DN 3B-Călăraşi-Feteşti, DN 3-Bucureşti-Călăraşi şi DN 31-Călăraşi-Olteniţa.

Ninsori consistente

Pentru următoarea perioadă, meteorologii nu ne dau veşti bune. Va ninge viscolit, în majoritatea regiunilor ţării. Până mâine seară, la ora 18, este în vigoare o informare care anunţă ninsori consistente în Dobrogea. In judeţele Constanţa, Tulcea, Galaţi, Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi, vântul va avea intensificari cu viteze de 50-60 kilometri pe oră şi va viscoli ninsoarea.
Temperaturile vor fi scăzute, cu minus 4 grade Celsius la noapte şi cu zero grade Celsius mâine. Până duminică, vremea nu dă semne de îmbunătăţire.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite