Călăraşi: Se-ntoarce iarna!/ Se anunţă ninsori viscolite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăvara se lasă în continuare aşteptată. Avertizarea meteorologică valabilă până mâine la prânz anunţă vreme urâtă cu frig şi ninsoare. Temperaturile minime vor ajunge până la minus 10 grade Celsius, în timp ce maximele nu vor depăşi 3-4 grade Celsius.

Din această noapte, de la ora 02.00 şi până duminică, la ora 12.00, va ninge si se va depune strat de zăpadă, pe arii extinse în Moldova, zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, iar în a doua parte a intervalului şi în regiunile sudice şi centrale. Vântul se va intensifica în estul şi sud-estul ţării, viscolind trecător ninsoarea. În sud şi sud-est vor fi la început precipitaţii predominant sub formă de ploaie, favorizând formarea de polei.

Vine frigul

Pentru astăzi este anunţată ploaie slabă, iar temperaturile nu va depăşi 3 grade Celsius. Şi mâine, tot de vreme mohorâtă avem parte. De luni, tempraturile scad şi mai mult, deşi se anunţă, cer variabil cu soare. Vom avem minime de minus 4 grade Celsius. Marţi miercuri şi joi noapte va fi foarte frig, până la minus 10 grade Celsius.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite