Călăraşi: Scandal la Primărie pentru desfiinţarea postului de manager

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţă cu scântei, azi la prânz, la Primărie. Consilierii locali s-au certat pentru desfiinţarea postului de manager al instituţiei.

Motivaţia a fost una cât se poate de simplă: Daniela Rotaru, actualul manager, nu face faţă solcitărilor postului şi oricum, au susţinut consilierii, „cu salariul ei ţinem 8-9 oameni în Primărie“. Aceştia au mai amintit şi faptul că Rotaru a stricat imaginea instituţiei, prin intermedierea unor relaţii defectuose între instituţie şi localnici.

Mai mult decât atât, unul dintre consilierii locali, Virgil Dumbravă, spune că Rotaru habr nu avea să întocmească raporte prinvind activitatea funcţionarilor din cadrul Primăriei.„ Mi-a trimis 5 pagini care conţineau numai generalităţi, fără să spună ceva concret“, a spus Dumbravă.

Din 2009, în funcţie

Rotaru ocupă această funcţie din luna aprilie 2009 când a solicitat transfer Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici în postul vacant de Manager Public din cadrul Primăriei Călăraşi. Acest post a fost înfiinţat, de fapt, la solicitarea primarului Nicolae Dragu. Functia publică de manager în România a fost creata de Comisia Europeană pentru a contribui la accelerarea reformei în domeniul administraţiei publice centrale sau locale din ţara noastră.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite