Călăraşi: Şase spărgători de locuinţe, identificaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cele trei cazuri, tinerii acţionau câte doi, şi furau diverse bunuri din locuinţe. Poliţiştii au reuşit să identifice autorii şi să recupereze prejudiciile în totalitate.

Doi tineri din comuna Ileana au pătruns în curtea din satul Ştefăneşti au furat de pe veranda unui bătrân de 70 de ani o motoretă în valoare de 800 de lei. Poliţiştii au reuşit să recupereze bunul şi să îl dea înapoi bătrânului. Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Locuinţă spartă la Plătăreşti

Doi bărbaţi, care au sustras bunuri în valoare de 2.000 lei dintr-o locuinţă din Plătăreşti, au fost identificaţi de poliţişti la scurt timp de la sesizarea faptei. Aceştia au pătruns în locuinţa unui bărbat din Satul Cucuieţi şi au sustras o butelie de aragaz, un robot cafetieră, un televizor precum şi alte obiecte de uz casnic, fiind produs un prejudiciu total de aproximativ 2.000 lei. 

În urma datelor obţinute de poliţişti din Budeşti şi Plătăreşti şi a verificărilor efectuate, au fost identificaţi suspecţii de furt, Aurel F., de 41 ani, şi Dragoş G., de 17 ani, ambii din Comuna Plătăreşti. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Spargere şi la Călăraşi


Doi tineri de 14 ani din Călăraşi au spart o locuinţă în data de 9 ianuarie 2011şi au sustras un televizor color şi un telefon mobil. Ieri, o patrulă formată din poliţişti şi jandarmi au depistat pe Str. Locomotivei, din Călăraşi, pe Leonard D., de 14 ani, şi pe Gabriel F., de 14 ani, din Călăraşi. Asupra celui din urmă a fost găsit un telefon mobil. Din verificările efectuate, s-a stabilit că telefonul a fost sustras în ziua de 09 ianuarie a.c. din locuinţa lui Dactari D., de 19 ani, din Călăraşi.

Tot atunci, cei doi tineri au sustras şi un televizor. Poliţiştii au reuşit să recupereze şi televizorul color de la persoana căreia i-a fost vândut bunul. Prejudiciul, recuperat în totalitate, a fost restituit părţii vătămate, cercetările continuând sub aspectul infracţiunii de furt calificat.
 



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite