Călăraşi: Şase aparate manuale pentru confecţionat ţigări, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma descinderilor efectuate pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, poliţiştii au găsit şase aparate manuale pentru confecţionat ţigări cu filtru şi 8,9 kilograme de tutun, în locuinţele a cinci localnici din comunele Şoldanu şi Curcani.

În continuarea activităţilor de prevenire şi combatere a actelor de evaziune fiscală, integrate efortului general la nivel naţional, în decursul acestei dimineţi,poliţiştii, jandarmii, efective ale Poliţiei de Frontieră, şi Serviciului Intervenţie Rapidă Călăraşi, în baza unor autorizaţii de percheziţie au efectuat 5 percheziţii domiciliare. Au fost descoperite şase aparate manuale pentru confecţionat ţigări cu filtru şi 8,9 kilograme de tutun, 2.199 ţigări cu filtru 5.000 foiţe filtru, 60 ţigări confecţionate.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele persoanelor în cauză fiind întocmite dosare penale pentru încălcarea prevederilor art. 2961 alin. 6 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal şi art. 9 alin. 6 din Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.
Acţiuni de acest gen vor continua pe raza întregului judeţ în vederea realizării unui climat de ordine în acest domeniu.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite