Călăraşi: Şapte suspecţi de furt, profanare de morminte şi violare de domiciliu, reţinuţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei şapte au fost reţinuţi de poliţişti, fiind suspecţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu, profanare de morminte şi distrugere.

Cercetările desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică şi agenţi ai Postului de Poliţie Tămădău Mare au condus la identificarea a 10 persoane, suspecte de furt calificat, violare de domiciliu, profanare de morminte şi distrugere.

Radu T., de 18 ani (arestat preventiv pentru omor), Gigi D., de 29 ani (arestat preventiv în altă cauză - omor), Georgian Ş., de 22 ani, Marian B., de 26 ani, Nicuşor I., de 20 ani, Nicolae P., de 19 ani, Dumitru N., de 51 ani, Niculae G., de 30 ani, Nicolae B., de 15 ani, toţi din Comuna Tămădău Mare, şi Ştefan D.,  de 24 ani, din Oraşul Fundulea, sunt suspecţi că, în perioada 17 ianuarie – 20 martie 2011, au comis în dauna cetăţenilor din comuna Tămădău Mare 14 infracţiuni, dintre care 10 furturi din locuinţe, 2 de violare de domiciliu, 1 infracţiune de distrugere şi 1 infracţiune de profanare de morminte, creând un prejudiciu total de aproximativ 20.000 lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea a 30% din prejudiciu şi au luat, în această dimineaţă, măsura reţinerii pentru 24 de faţă de  Georgian Ş.,  Marian B.,  Nicuşor I.,  Nicolae P.,  Dumitru N.,  Niculae G. şi  Ştefan D.. Cei şapte suspecţi au fost depuşi în arestul I.P.J. Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Lehliu Gară cu propunerea de arestare preventivă.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite