Călăraşi: Prinşi după două zile de la uciderea unui bătrân din satul Şeinoiu UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi fraţi au fost reţinuţi pentru tentativă de tâlhărie şi omor deosebit de grav, faptă petrecută în noaptea de 10 spre 11 martie 2011.

Ora 16.20. Cei doi fraţi au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Gigi D.(29 de ani) şi Radu T.(18 ani), ambii din satul Şeinoiu, comuna Tămădău Mare, au fost prinşi, aseară, de oamenii legii. Cei doi tineri şi-au recunoscut fapta şi au descris cu lux de amănunte cum i-au luat viaţa bătrânului. În noaptea de 10 spre 11 martie 2011, cei doi tineri s-au năpustit în gospodăria acestuia, cu intenţia de a fura vin şi alte bucuri.

Lovit cu toporul

Beţi fiind, când au fost suprinşi de bătrân, cei doi au început să-l lovească în cap cu un topor, lăsându-l fără suflare. „Victima a fost găsită abia a doua zi de către fiica sa care locuieşte în Bucureşti. Bătrânul a fost descoperit decedat în propria locuinţă“, ne-a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Gigi D. Şi Radu T. au fost prinşi la o fermă aflată în construcţie din localitatea Gurbăneşti unde se ascundeau. Cei doi au fost reţinuţi azi-dimineaţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite