Călăraşi: Repetiții asidue pentru Festivalul de Teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

12 tineri talentaţi se pregătesc asiduu pentru Festivalul de Teatru de la Călăraşi, care se va desfăşura peste 2 săptămâni. Repetiţiile extenuante la varianta medievală a piesei „Lada“ de Ion Sava au loc de 3 ori pe săptămână, sub indicaţiile regizorale ale lui Puiu Dumitrescu.

Decorul de criză a fost realizat de tâmplarul Teatrului Aurel Eleftescu, Ion Miron, care a recondiţionat diverse obiecte de mobilier, iar costumele actorilor sunt creaţia croitoresei Safta Coleaşă. Trupa Melpomena formată din 12 actori se pregăteşte intens pentru a participa la Festivalul de Teatru pentru elevi şi studenţi „Trepte către…“ organizat la Călăraşi, la începutul lunii octombrie.  Piesa interpretată de tinerii elevi talentaţi ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu“ este o adaptare realizată de Mihaela Felea, profesorul coordonator al trupei.

Decoruri de criză

Pentru realizarea decorului s-au folosit obiecte vechi de mobilier .„Din cauza lipsei banilor am apelat la ajutorul tâmplarului nostru, Ion Miron, care a încropit toată recuzita. Iniţial erau necesare mai multe decoruri, însă, a trebuit să mai renunţăm la unele. De lumini s-a ocupat Mircea Brânduşa “, spune regizorul trupei, Puiu Dumitrache.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului„Adevarul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite