Călăraşi: Relaxare în paşi de salsa şi cha cha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii şcolii de salsa la antrenamente
Elevii şcolii de salsa la antrenamente

Iubitorii muzicii latino se relaxează în paşi de merengue, salsa, rueda, bachata şi cha cha. „Muzica şi dansul ne impresionează într-un mod unic şi profund, ne trezesc sufletul“, spune profesorul George Piperea.  Pentru a uita de rutină şi de problemele care ne înconjoară zilnic, putem să ne relaxăm dansând.

Primele cursuri de dans au fost predate în primăvara anului 2005 şi trei perechi care au început atunci să danseze continuă să facă acelaşi lucru, fiind unii dintre cei mai avansaţi dansatori ai şcolii. 

Dance Feelings este numele şcolii de dans care îşi desfăşoară cursurile de dans în cadrul complexului Sportiv CoryGym. „Este o modaliate de a descoperi  adevărata faţă senzuală a propriei personalităţi şi de a împărţi timpul liber împreună cu partenerul“, declară instructorul şcolii de dans, George Piperea.

La cursurile scolii de dans latino participă peste 40 de persoane. Aceştia învaţă diverse stiluri de dans latino-americane precum: merengue, salsa, rueda, bachata, cha cha, precum şi stiluri de dans standard, cum ar fi: vals lent, vals vienez, tango argentinian. 

Pasionali şi ambiţioşi

Cei care fac parte dintre cursanţii avansaţi sau începători sunt oameni pasionali şi ambiţioşi. „Dansul este un mod plăcut de a ne dezvolta armonios, de a ne relaxa şi de a face mişcare. În acelaşi timp, atrage privirile celor din jur şi a ajuns să fie din ce în ce mai apreciat de călărăşeni“, spune cu emoţie George Piperea.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite