Călăraşi: „Redirecţionează 2% pentru SMURD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Redirecţionează 2% pentru SMURD“ are ca scop strângerea de fonduri pentru a putea achiziţiona un avion medical pentru urgenţe. Sloganul campaniei este „Nu lăsa distanţele să se transforme în boli incurabile”.

În perioada februarie-mai a acestui an, „Fundaţia pentru SMURD“, cu sprijinul Inspectoratelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă, desfăşoară, la nivel naţional, campania „Redirecţionează 2% pentru SMURD“, sub sloganul „Nu lăsa distanţele să se transforme în boli incurabile“.

„Fundaţia pentru SMURD“ demarează, în această perioadă, campania privind redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit. Un procent destul de mare dintre vieţile pe care SMURD reuşeşte să le salveze se datorează vitezei de reacţie şi  timpului scurt de intervenţie, mai ales atunci când este vorba despre cazuri care necesită transportul pacientului cu elicopterul.

Campania îşi doreşte să convingă populaţia în legătură cu importanţa achiziţionării unui avion sanitar şi implicit să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit către SMURD, în vederea atingerii acestui deziderat. Cetăţenii care doresc mai multe informaţii despre campanie, pot accesa pagina de web a „Fundaţiei pentru SMURD” (www.fundatiapentrusmurd.ro), sau îl pot contacta pe coordonatorul campaniei la nivelul judeţului Călăraşi, Rodica Dragu - telefon 0721.245.250.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite