Călăraşi: Răzvan Stoica, 76 de premii pentru avioane în miniatură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevul pasionat de aeronave are în palmares 76 de premii şi tot atâtea medalii. Răzvan merge la toate concursurie de aeromodele şi a urcat de fiecare dată pe podium.


Răzvan frecventează cursurile de aeromodelism de cinci ani. Elevul construieşte avioane în miniatură pe care le prezintă la toate concursurile interjudeţene şi naţionale. A aflat de cursurile de aeromodelism de la un prieten, a venit şi a rămas foarte impresionat de ceea ce se întâmpla la cerc. Din anul 2005 nu ratează nicio oră de curs.

De 9 ori campion naţional

În cei cinci ani de activitate, la cercul de aeromodelism al Palatului Copiilor Călăraşi, adolescentul a obţinut 76 de premii, fiecare fiind urmat şi de câte o medalie la concursurile naţionale şi interjudeţene. În tot acest timp elevul a mai reuşit să obţină şi nouă titluri de campion naţional la aeromodele şi rachetomodele. În anul 2007 a concurat la Campionatul Naţional de aeronave şi nave cosmice ediţia 34, concurs care se desfăşoară anual la Pucioasa, unde a participat cu macheta avionului SET K7 şi a obţinut locul I. La acest concurs participă de trei ani şi de fiecare dată a urcat pe podium.

Diplomă de onoare

La 1 iunie 2010, Primăria i-a acordat Diploma de Onoare pentru locul I obţinut la Consursul Naţional de Aeromodele „Memorialul Traian Vuia“. „Sunt extrem de fericit atunci când văd că rezultatele obţinute de mine sunt apreciate de mai multe persoane. Îmi place ceea ce fac şi nu voi renunţa niciodată la pasiunea mea pentru avioane“ , a spus elevul. La fiecare nouă machetă învaţă lucruri noi pe care încercă apoi să le arate şi celor care nu au dobândit aceste informaţii.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite