Călăraşi: Razie de amploare pentru depistarea evazioniştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii călărăşeni de la Investigarea Fraudelor, alături de colegii lor din 7 judeţe, au efectuat o razie de amploare pentru combaterea produselor contrafăcute şi a evaziunii fiscale.

Acţiunea, în cadrul căreia au fost verificate 53 de societăţi comerciale, desfăşurată, ieri, în trei complexe comerciale din Bucureşti, s-a finalizat cu constatarea a 33 de infracţiuni şi confiscarea a peste 30.000 de produse.

Poliţiştii de investigarea fraudelor au constatat peste 30 de infracţiuni şi au ridicat în vederea confiscării peste 30.000 de produse, în urma acţiunii desfăşurate ieri, în mai multe complexe comerciale, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale cu produse contrafăcute.

Marfă contrafăcută


Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 494.360 de lei. Potrivit Poliţiei Române, au fost ridicate 30.383 articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi ţesături textile, în valoare de 751.358 lei, pentru că nu erau însoţite de documente justificative de provenienţă ori purtau sigla şi însemnele unor mărci de notorietate.

Pentru toate acestea existau suspiciuni de contrafacere. „Totodată, faţă de 83 de persoane care au fost identificate la punctele comerciale, se efectuează verificări cu privire la legalitatea angajării“, se precizează în comunicatul IGPR.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite