Călăraşi: Rafaela Răduţă, pasionată de proiectele pentru case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafaela Răduţă a realizat peste 50 de desene şi vrea să facă proiecte pentru case în România.

Din anul 2009 face parte din Cercul de Desen, avându-l ca profesor pe Mugurel Coman. Îi place foarte mult să deseneze şi a dorit să se perfecţioneze în acest domeniu ca să poată deveni o arhitectă de succes. Nu vrea să plece din ţară, aşa cum îşi doresc alţi tineri.

„Cred că dacă eşti bun în ceea ce faci, se poate reuşi şi în România,“ spune tânăra. Vrea să facă arhitectură, să facă proiecte pentru case, aceasta fiind meseria care o reprezintă şi o atrage.

A participat la diverse expoziţii la şcoală şi la liceu. Este o fire dinamică şi veselă, căreia îi place să înveţe şi să se poerfecţioneze în arta desenului.

Înscrisă în Asociaţia Fluturaşii

Asociaţia Fluturaşii organizează proiecte în România şi în străinătate, finanţate de Comisia Europeană. Rafaela a petrecut două săptămâni în Franţa alături de  colegii nemţi şi lituanieni. A vizitat Parisul, a urmat diferite jocuri de cunoaştere: atelier de arte plastice, fotografie, afiş şi video.

„ A fost frumos, am cunoscut multe persoane, mi-am dezvoltat vocabularul în limba engleză şi franceză,“ povesteşte, încântată, tânăra. De pe 26 iulie până pe 5 august 2010, a fost tot cu această Asociaţie la Moeciu de Sus, unde a cunoscut adolescenţi polonezi, portughezi şi cehi. „

Am vizitat împreună cu colegii din străinătate, Castelul Bran, Biserica Neagră, Sinaia şi multe alte locuri minunate din România.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite