Călăraşi: Şoferii protestează cu rezervoarele goale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de ieri şi până pe 19 ianuarie 2011, aproximativ o sută de şoferi au anunţat că nu mai alimentează la pompe, protestând astfel împotriva scumpirii carburanţilor. Şoferii au decis să circule pe jos, după ce în week-end au pus benzină în rezervor de câte un leu-doi.

Alexandru Ivan (22 de ani) este unul dintre tinerii care spune că preţul benzinei arde la buzunare şi nu mai alimentează timp de trei zile, în semn de protest.

„Este foarte scump un litru de benzină, iar la salariile care sunt acum nu se mai poate circula cu maşina. Eu lucrez în Germania şi un litru de benzină este de 5.5lei , dar câştig peste 1.000 de euro pe lună. În lunile pe care le petrec în ţară nu pot să circul cu maşina. Ar însemna să toţi banii cu care am venit din străinătate numai pe carburanţi“, ne-a declarat Alexandru Ivan.

„O mare batjocură“

Pentru a-şi face cunoscută nemulţumirea, tânărul a alimentat în week-end de 0,70 de bani, fiindcă nu doreşte să mai circule cu maşina.

„Prefer să merg cu autobuzul, decât să dau bani pe benzină. Am hotărât împreună cu alţi şoferi să mai pregătim în cursul acestei săptămâni un alt protest. Ţinând cont că în anul 2008, un litru de benzină costa 2,5 lei, iar acum s-a dublat, mi se pare o mare batjocură. Nu este corect aşa ceva, ar trebui luate măsuri serioase, dar sunt convins că Guvernul nu o să facă nimic“, a mai adăugat tânărul.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite