Călăraşi: Propunere trăznită pentru numele tigruţelor: fetiţele „PowerPuff“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei tigruţe pleacă, după ce vor fi botezate, la alte Grădini Zoologice din ţară
Cele trei tigruţe pleacă, după ce vor fi botezate, la alte Grădini Zoologice din ţară

Cititorii se întrec în mesaje pentru a alege numele felinelor de la Zoo. Cititorii cotidianului „Adevărul de Seară“ trimit e-mailuri şi au înroşit telefonul redacţiei cu propuneri pentru numele tigruţelor de la Grădina Zoologică.

Nu doar copiii se înghesuie să boteze tigrişorii, ci şi oamenii de toate vârstele. Frumoasele tigruţe aşteaptă cu nerăbdare să primească nume pentru că aşa se vor mai linişti. „Sunt ca nişte copii, sunt neliniştite şi agitate. După ce vor fi botezate nu vor mai fi aşa agitate, se întâmplă la fel ca la oameni“, a spus Cristian Tatavura, directorul Grădinii Zoologice.

Mail-ul, „bombardat“

Majoritatea persoanelor au preferat să trimită propuneri cu nume pentru micile locatare ale Grădinii Zoologice pe adresa de mail a redacţiei. Viorica Voicu a ales să-şi spună opinia, considerând că pe micii pui de tigru siberian ar trebui să îi cheme: Adeva, Cala, Raşi. Tânăra s-a inspirat din numele cotidianului nostru. Pentru că vor pleca în alte oraşe, fata s-a gândit că ar trebui să reprezinte oraşul şi ziarul. O altă tânără, Kitty, doreşte ca tigruţele să fie botezate astfel: Tărcăşel, Mustăţel, Vărgăţel şi Dunguliţă. Ultimul este un nume de rezervă.

Alpaslan Evrenosglu, de naţionalitate turcă, a trimis e-mail pentru că i-au plăcut foarte mult micuţele tigruţe şi a dorit ca şi părearea să se regăsească printre propunerile celorlalţi cititori.. Acesta vrea ca puii de tigru siberian să fie botezate astfel: Constanţa, Venus şi Aurora.

Desenul animat PowerPuff

Antonia Radu şi-a exprimat dorinţa ca numele tigruţelor să fie inspirat după desenul animat „Fetiţele PowerPuff“. Copila ar fi încântată ca puiuţii să se numească: Blossom, Buttercup şi Bubbles după cele trei fetiţe din poveste. Antonia mai spune că i s-ar părea interesant ca botezul animăluţelor să fie public.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite