Călăraşi: Scapă de kilogramele în plus la sala de fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instructorul o învaţă pe tânără cum să folosească aparatele de la sala de fitness
Instructorul o învaţă pe tânără cum să folosească aparatele de la sala de fitness

După sărbători petrecute cu sărmăluţe, cârnaţi şi cozonac urmează perioada de refacere. În primul rând trebuie să reducem numărul caloriilor şi să facem mai multă mişcare.

După sărbătorile de iarnă foarte multe persoane aleg să vină la sală, să alerge sau să facă aerobic pentru a redeveni la silueta avută înaintea sărbătorilor. În funcţie de nevoile fiecăruia, instructorii sălii de fitness realizează programe personalizate iar clienţii săi sunt mulţumiţi. „Vin la sală să mai scap de câteva kilograme în plus şi pentru sănătatea mea“, spune Flori Moldoveanu, o tânără de 26 de ani.

Programe speciale

În toamna aceasta am început să dezvoltăm programe personalizate, la cerere, în funcţie de dorinţa clientului, pentru scădere în greutate, pentru îmbunătăţirea tonusului muscular, a masei musculare, recuperare după accident sau operaţii, cu avizul medicului, pentru a vedea exact ce efort pot depune.  

Aceleaşi preţuri ca în 2008

Deşi nu erau clienţi foarte mulţi nici la începutul deschiderii sălii de sport pentru că oamenii erau reticenţi  în a practica un sport în public, acum, cu tăierea salariilor bugetarilor, a fost o altă lovitură suportată de către afacerişti. „În prima lună când au fost reduse salariile bugetarilor a început să se cunoască. Oameii în loc să facă abonament pe o lună au început să facă pe o săptămână sau să ia câte o şedinţă“, recunoaşte Başfalion. Pentru a nu-şi pierde şi puţinii clienţi pe care îi au, preturile nu au mai fost adaptate măcar pentru a acoperi creşterile preţurilor la produse şi servicii.

11 lei o şedinţă

La sală se poate opta pentru fitness, culturism, gimnastică aerobică, arte marţiale,  dans latico, street dance, tenis, box, saună sau masaj. O şedinţă la sala de fitness costă 11 lei iar un abonament pe 3 luni costă 210 lei.  Un abonament pe un an se plăteşte 700 de lei iar ca bonus clienţii primesc o lună de zile gratuit la acest tip de abonament. O oră la tenis de masă costă 15 lei iar pentru a alerga pe bandă 10 minute plătiţi 2 lei. O şedinţă de masaj anticelulitic costă 27 de lei iar 10 şedinţe 210 lei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite