Călăraşi: Prinşi în timp ce furau fier vechi din remorcile unor tiruri de pe Varianta Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Darie Daniel Robert  (21 de ani), Viorel Dulea  (30 de ani), ambii din Călăraşi şi Costache Cristea (20 de ani), din municipiul Bucureşti au fost surprinşi de jandarmi în timp ce furau fier vechi din semiremorcile tirurilor staţionate pe Variantă.

Ieri, efective de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi,  fiind în executarea atribuţiunilor specifice, pe raza municipiului Călăraşi, au surprins în flagrant, pe Varianta Nord, 3 tineri, care descărcau cu ajutorul braţelor mai multe bucăţi de material feros din semiremorcile autotirurilor stationate.

Robert Daniel Darie ( 21 de ani), din municipiul Călăraşi,  Cristea Costache( 20 de ani), din municipiul în municipiul Bucureşti şi Viorel Dulea (30 de ani), din municipiul Călăraşi, toţi fără ocupaţie, au fost descoperiţi de jandarmi în timp ce goleau tirurile de fier vechi.

Aceştia s-au deplasat pe şoseaua Varianta Nord, în zona S.C. Tenaris S.A. Călăraşi, unde s-au urcat în semiremorcile autotirurilor, apartinând S.C. Picant S.R.L. Buzău şi SC Rum Activ Expedition SRL Constanţa, care transportau material feros pentru S.C. Tenaris Silcotub S.A. Călăraşi şi profitând de neatenţia conducătorilor auto au descărcat cu ajutorul braţelor, mai multe bucăţi de material feros de diferite dimensiuni şi profil metalic, cu scopul de a le transporta pentru comercializare la un centru de colectare fier vechi din municipiul Călăraşi. În urma cântăririi a rezultat cantitatea de 260 kg. 

„Materialul feros a fost ridicat şi predat pe bază de proces verbal reprezentantului părţii vătămate. Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  furt şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 208, 209 lit. a Cod Penal, lucrările penale urmând să fie înaintate spre soluţionare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi“, a declarat căpitan Aurelian Tănase, purtărorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi.

              


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite