Călăraşi: Prima plângere penală pe numele lui Denisse Ariciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruxandra Nicolescu a fost, ieri, la Parchet şi l-a reclamat pe cel care a lovit-o cu ski-jet-ul. Tânăra s-a prezentat în faţa procurorilor pentru a-l acuza de vătămare corporală din culpă pe cel care a fost la un pas s-o decapiteze. Dosarul este instrumentat de Postul Transporturi Navale.

Adreea Ruxandra Nicolescu, însoţită de părinţi, s-a prezentat, ieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi, pentru a depune plângere penală pentru vătămare corporală din culpă împotriva lui Denisse Ariciu.

Părinţii tinerei spun că nu au nicio pretenţie materială, dar s-au adresat Parchetului cerând ca vinovatul să fie pedepsit. „Deşi s-au lăudat la toate posturile de televiziune că s-au interesat de soarta victimelor, nu este adevărat. Pe noi nu ne-a căutat nimeni“, a povestit Gabriela Nicolescu, mama tinerei.

Filmul accidentului

Îngroziţi de faptul că fiica lor a trecut pe lângă moarte, oamenii care nu şi-au revenit nici acum din şoc au spus: „Andreea putea să aibă gâtul secţionat, dacă un tânăr mai înalt din grupul lor de prieteni nu ar fi strigat să se scufunde în apă.

Andreea a fost puţin mai înceată în reacţii, s-a scufundat cu întrâziere şi a atins-o şufa“. La momentul producerii accidentului, tânăra se află în apă până la mjiloc, alături de peste 50 de persoane. „Andreea povestea speriată că timp de mai multe secunde a ţinut mâna la gât de teamă să nu i se fi secţionat carotida, apoi a observat că nu curge sânge“, a adăugat Gabriela Nicolescu.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a fost rănită uşor, necesitând doar aproximativ 12 ore de spitalizare. Ea a fost externată, duminică dimineaţă, având pe fişă diagnosticul de plagă escoriată la nivelul feţei, gâtului şi bărbiei.


Mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotridianului „Adevărul de Seară Călăraşi“.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite