Călăraşi: Poliţistul care a salvat anul trecut peste 40 de vieţi face greva foamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza salariului micşorat cu 25 %, şeful de post de la Poliţia Transporturi a ajuns să nu mai poată suporta cheltuielile din ce în ce mai mari cu mâncarea şi îngrijirea soţiei bolnave de cancer.

UPDATE: ora 17.35: Iarna trecută, agentul Viorel Spânu a salvat aproximativ 40 de călători care rămăseseră înzăpeziţi în trenul Rapid 685, Bucureşti-Constanţa, blocat undeva în câmp, între localităţile Săruleşti şi Lehliu. Alături de el, câţiva agenţi ai unei firme de pază au încercat să îi scape de furia naturii dezlănţuite pe călători. „Nu mi-am făcut decât datoria. Nu puteam să-i las pe oamenii aceia acolo! Am luat de unul singur decizia, ştiind despre situaţia lor“, spune agentul Viorel Spînu. Acum, situaţia s-a schimbat. Poliţistul este cel care cere ajutorul, nemulţumit fiind de venitul lunar, care nu-i permite, spune el, să îşi întreţină familia. „Am ajuns la capatul răbdării. I-am spus şefului meu că o să mă apuc de furat aşa cum fac alţii. Este singura soluţie pe care o mai am pentru a avea un trai decent. Nu se poate să ajung în halul acesta“, susţine Viorel Spânu.

Viorel Spânu, poliţistul din Lehliu Gară, care a salvat anul trecut, în decembrie, 40 de persoane, în cazul trenului blocat la Lehliu, face greva foamei pentru că salariul nu îi mai ajunge să-şi achite datoriile şi să îşi întreţină familia.  Bărbatul în vârstă de 41 de ani are o  fetiţă de 11 ani şi o soţie bolnavă de cancer.

Citiţi mai multe în ediţia de mâine a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite