Călăraşi: Acţiune pentru prevenirea furturilor din societăţi comerciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti au desfăşurat în perioada 12 – 16 ianuarie 2011 o acţiune pentru prevenirea furturilor din societăţi comerciale, staţii de alimentare cu carburant, săli de jocuri de noroc autorizate şi depozite en gross, din Municipiul Călăraşi.

Au fost verificate 18 societăţi comerciale, 11 staţii de alimentare cu carburant, 11 săli de jocuri, 2 depozite şi 27 de agenţi de pază. Poliţiştii au instruit administratorii unităţilor economice cu privire la modul de asigurare a pazei bunurilor şi valorilor monetare, iar, acolo unde au fost constatate nereguli, au fost trasate sarcini, cu termene de execuţie.

Au fost efectuate instruiri ale personalului care deserveşte staţiile PECO şi sălile de jocuri de noroc cu privire la infracţiunile comise cu violenţă, la nivel naţional şi local, care au vizat valorile monetare, pentru identificarea celor mai eficiente metode pentru protecţia persoanelor şi bunurilor.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat şi 3 sancţiuni contravenţionale conform prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, dintre care 2 personalului de pază şi 1 administratorilor de societăţi.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite