Călăraşi: Poliţiştii au dat amenzi de 63.150 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o singură zi oamenii legii au dat 217 amenzi  în valoare de 63.150 de lei.

Oameni ai legii din poliţia rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, jandarmi, intervenţie rapidă şi poliţişti de frontieră au desfăşurat acţiuni de prevenire şi de respectare a legii. Obiectivul acestora a fost creştere autorităţii şi asigurarea respectării legii prin desfăşurarea de acţiuni specifice în zonele urbane şi rurale.

În timpul acţiunii desfăşurate au fost constatate opt infracţiuni şi au fost amendate 217 persoane, valoarea totală a amenzilor fiind de 63.150 de lei. Cele mai multe contravenţii au fost date şoferilor fiind amendaţi 155 de conducători auto. Poliţiştii au reţinut patru permise de conducere şi şapte certificate de înmatriculare.

Pe perioada acţiunii a fost depistat Dumitru D., (52 de ani), din comuna Tămădău Mare, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia 1300. La testarea cu  aparatul etilotest oamenii legii au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0.96 mg/l în aerul expirat. „Bărbatului în cauză i s-a întocmit dosar  penal, urmând a se efectua cercetări şi a se dispune conform legislaţiei în vigoare“ a spus Ramona Tudor, purtător de cuvânt Poliţie, într-un comunicat de presă.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite