Călăraşi: Peste 50 de elevii luptă pentru un mediu curat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de elevi luptă pentru un mediu mai curat. Elevii de la Colegiul Economic participanţii concursului „Eco-provocarea“ militează pentru un mediu mai curat şi o viaţă mai sănătoasă.

Zece eco-ambasadori împreună cu doi profesori eco-ambasadori, Elena Dinu şi Daniela Minea, şi peste 40 de elevi voluntari participă la curăţarea parcului central. Elevii vor ca parcul lor să fie mai curat şi să arate că şi oraşul nostru este un oraş frumos.

„I-am mobilizat uşor, mai ales că în acest parc elevii evadează în pauze. Nu erau deloc mulţumiţi de modul în care arăta parcul şi s-au hotărât să facă ceva în acest sens“ ne-a spus profesorul Daniela Minea. Elevii au colectat diferenţiat deşeurile şi au dat o mână de ajutor la curăţenie prin strângerea frunzelor căzute.

„Vrem să avem grijă de natură şi să avem un parc frumos, luptăm pentru a avea un aer cât mai curat “ ne-a spus Gabriela Mihu, eco-ambasador. Sâmbătă şi duminică peste 100 de elevi împreună cu voluntari de la asociaţia „Viitor Plus“ vor merge la Vâlcelele pentru a planta pomi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite