Călăraşi: Pe urmele hoţilor de fier vechi/Minorii fură capacele de canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infractorii minori dau bătăi de cap poliţiştilor locali. Ajutaţi de camerele video, oamenii legii reuşesc să-i captureze pe micii borfaşi care fură capacele din fontă ce acoperă gurile de canalizare.

Costel Tudor(14 ani) şi Cristi Enciu(12 ani) au fost suprinşi, zilele trecute, pe strada Varianta Nord, în zona FNC în timp ce furau un capac de la un cămin administrat de SC General Concrete Cernavodă. Poliţiştii locali spun că în această lună au existat încă două cazuri în care au surprins hoți de fier vechi, ca urmare a pândelor efectuate în civil, a supravegherii video și a mobilității efectivelor auto.

Atac în subsolul blocului

În dimineaţa zilei de 8 februarie 2011, în jurul orei 02.30, au fost capturaţi trei indivizi care au sustras 150 kilograme  materiale metalice din subsolul blocului J36.  Petre Ene, Nela şi Nelu Eremia, toţi domiciliați în Călărași au fost predați Poliției Naționale  pentru continuarea cercetărilor. 

Pe 12 februarie 2011,  ora 14.30,  oamenii legii au intervenit în zona cimitirului Sf. Anastasia unde două persoane furau fier vechi din incinta firmei SC Marc Trust Consid. Mirel şi dani Asan, din Olteniţa, au dat nas în naş cu poliţiştii când se pregăteau să plece cu prada.
„ Zilnic, patrulele mobile constată, în diferite zone ale municipiului Călărași, infracţiuni comise de diverşi cetăţeni. Ajungem să aplicăm şi câte 40 de sancţiuni pe săptămână“, a precizat Daniel Anghel, şeful Poliţiei Locale.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite