Călăraşi: Oferte speciale la restaurant de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O seară romantică la restaurant vă costă între 45 şi 60 de lei de persoană. Administratorii restaurantelor au pregătit meniuri speciale: pulpă de pui dezosată, cartofi copţi în coajă, muşchiuleţ de porc împănăt şi mini-tort în formă de inimă.

Tinerii abia aşteaptă un motiv de petrecere. Bogdan Tudor(26 de ani), lucrător comercial, s-a gândit să-şi ducă iubita în oraş, chiar dacă, spune el, îi oferă mai tot timpul astfel de momente. „Pentru că toată lumea sărbătoreşte, nu avem cum să stăm acasă. E un lucru drăguţ şi cred că toţi bărbaţii ar trebui să-şi răsfeţe iubitele cu diverse daruri sau cu petreceri-surpriză. Încă nu am decis la ce restaurant vom merge, dar , cu siguranţă, va fi cel mai bun din oraş“, a spus tânărul.

80 de locuri disponibile

La restaurantul Casa din Vis, îndrăgostiţii pot petrece cu doar 50 de lei de persoană. „Am organizat şi anul trecut şi oamenii care au ales să vină la noi au fost încântaţi“, ne-a declarat Marilena Baicu, administrator restaurant. Cei care vor merge la Casa din Vis vor avea în meniu ceafă de porc, pulpă de pui dezosată, cartofi la cuptor şi salată de murături. Tot în meniu sunt incluse  o carafă de vin, o sticlă cu apă, 50 ml de Garrone sau coniac Alexandrion. „Avem 80 de locuri disponibile şi va cânta formaţia Tehnic Grup. Nu am stabilit o oră exactă, fiecare vine când doreşte“, a mai adăugat Marilena Baicu.

Tort în formă de inimă

Cu 45 de lei de persoană, îndrăgostiţii pot sărbători la restaurantul La Sălcii. La meniu, restaurantul oferă: muşchiuleţ de porc împănat, frigărui cu piept depui, cartofi în coajă, salată de murături şi mini-tort special în formă de inimă. „Avem 200 de locuri libere şi va cânta formaţia Simbol, iar programul pentru Ziua Îndrăgostiţilor  începe la ora 18.00“, ne-a declarat şeful de sală al localului.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite