Călăraşi: Oferte pe alese pentru Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Mâncarea de pe masa de Revelion va fi extraordinară
Mâncarea de pe masa de Revelion va fi extraordinară

Cele câteva restaurante care au ales să organizeze petrecerea nopţii dintre ani şi-au rotunjit profitul. La Casa din vis nu mai este niciun loc liber. Rezervările au început din luna noiembrie, însă în perioada 1-10 decembrie 2010 s-au făcut cele mai multe comenzi.

„ Avem 350 de locuri la 100 de lei de persoană. Nu ne gândeam să aveam un aşa de mare succes. Am avut noroc pentru că rezervările s-au făcut masiv de către diverse partide politice din oraş“, ne-a declarat Simona Bogdan, recepţioner.

Deşi se plăteşte 100 de lei de persoană, meniul nu este unul sofisticat: aperitiv, sărmăluţe cu mămăliguţă, friptură de pui şi un desert, iar băuturile se plătesc separat. „Administratorii localului promit o surpriză la miezul nopţii pentru toţi invitaţii prezenţi la petrecere“, a adăugat Simona Bogdan.
La restaurantul Poem, petrecerea Revelionului costă 400 de lei de familie, în timp ce la Queen meniul este 230 de lei de persoană. La restaurantul Monica, seara festivă ajunge la 200 de lei de persoană.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite