Călăraşi: Ofertă da, clienţi ba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile de turism nu au vândut până acum pachete pentru vacanţa de Paşte. Deşi oferta pentru petrecerea sărbătorilor este generoasă, oamenii nu se înghesuie să facă rezervări la agenţiile de turism.

În ultimele zile, doar câteva persoane s-au arătat interesate de o vacanţă la vecinii de peste Dunăre. „ Bulgaria este destinaţia căutată în orice sezon pentru condiţiile excelente de cazare, dar şi pentru seriozitatea şi ospitalitatea oamenilor. Au venit câteva persoane şi s-au interesat de oferte, însă nimeni nu a cumpărat un pachet turistic“, ne-a declarat Mariana Anghel, referent relaţii clienţi la o agenţie de turism.

Valentina Mitache(21 de ani) şi-ar dori să plece într-o mini-vacanţă de Paşte şi a venit la agenţie pentru a consulta oferta. „La noi în ţară preţurile sunt mult prea ridicate şi nici nu beneficiezi de o servire ireproşabilă. Ştiu că în Bulgaria sunt condiţii bune. Mi-ar plăcea să merg la Balcic“, a precizat tânăra.

3 nopţi, 87 de euro

Călăraşenii mai au la dispoziţie cel puţin două săptămâni pentru a-şi cumpăra un bilet de vacanţă. Pentru un Paşte petrecut la Nisipurile de Aur, la un hotel de 5 stele, tariful este de 35 de euro de persoană pentru o noapte, cu mic dejun inclus. La un hotel de 3 stele se va plăti 25 de euro de persoană. Tot în aceeaşi staţiune, la un pachet de 2 nopţi cu cazare la un hotel de 5 stele, clientul va plăti 87 de euro, pentru 3 nopţi-120 de euro şi pentru 4 nopţi-151 de euro, cu mic dejun inclus.

Pentru Albena se vor plăti 56 de euro pentru o noapte la un hotel de 5 stele, 35 de euro la 4 stele şi 30 de euro la 3 stele. „Aici oferta este cu mic dejun inclus şi cu transport individual“, a spus Mariana Anghel.

Promoţie la Balcic

Persoanele care optează pentru staţiunea Constantin şi Elena vor plăti 87 de euro la un hotel de 5 stele pentru un pachet de 3 nopţi all inclusive, pentru 2 nopţi 58 de euro, în timp ce la un hotel de 4 stele pentru aceleaşi pachete se vor achita 75 de euro, respectiv 72 de euro. „Cea mai atractivă promoţie este la Balcic. La un hotel de 3 stele pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi cină festivă pentru Paşte, persoanele interesate vor plăti 263 de euro, pentru 3 nopţi-210 euro, iar pentru 2 nopţi-159 de euro“, a precizat Mariana Anghel.

Citiţi mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite