Călăraşi: O sută de militari au defilat de Ziua Armatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oficialităţile au depus coroane la Monumentul Eroilor.
Oficialităţile au depus coroane la Monumentul Eroilor.

Aproximativ o sută de militari au defilat astăzi de Ziua Armatei, sub privirile pline de încântare ale călărăşenilor. Mai-marii oraşului: primarul, prefectul, dar şi şefii tuturor instituţiilor din oraş au asistat la festivitatea care s-a desfăşurat la monumentul eroilor, situat la „Bălan“.

Ceremonia a început la ora 11.00, la Monumentul Eroilor Călărăşeni din al doilea război mondial. Un sobor de preoţi a oficiat o slujbă religioasă pentru amintirea celor care au căzut pe front.

Veteranii de război, cu lacrimi în ochi, au rostit emoţionaţi cuvinte de laudă la adresa înaintaşilor pieriţi pe front.

La manifestările prilejuite de Ziua Armatei, boboceii grădiniţei „Prichindel“,  au dăruit câte o floare veteranilor, dar şi primarului Nicolae Dragu.Spre deosebire de alte evenimente, Nicolae Dragu a asistat tăcut la festivităţi. Primarul nu a scos niciun cuvânt, lucru care, de altfel, nu îl caracterizează, fiind recunoscut drept o persoană căreia îi place să comunice cu concetăţenii.

Rând pe rând, au fost depuse coroane de flori de către Primărie, Poliţie, Pompieri, SRI, Jandarmerie, dar şi din partea partidelor politice.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite