Călăraşi: O singură româncă la Festivalul Internaţional Childrens din Macedonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denisa a purtat cu mândrie tricolorul românesc
Denisa a purtat cu mândrie tricolorul românesc

Micuţa artistă Denisa Pârvu (10 ani) a luat premiul I la un concurs de muzică. Singura reprezentantă a României la Festivalul Internaţional Childrens Asterix, la care au participat peste zece ţări, ce s-a derulat în perioada 7-13 octombrie 2010,  în oraşul Prilep, a reuşit să câştige admiraţia publicului şi a juriului cu melodia „Vino lăutare“.

Premiul câştigat de Denisa a constat într-o invitaţie la un alt festival internaţional, care se va derula la Moscova în februarie 2011. Denisa a participat la acest festival alături de tineri din Ungaria, Bulgaria, Rusia, Polonia, Ucraina şi Croaţia. „A fost un festival al prieteniei şi am fost extrem de încântată de faptul că am făcut schimb  de adrese de e-mail şi păstrez legătura cu toţi copiii“, spune micuţa artistă. 

Festivalul a avut trei categorii la care au participat peste 90 de artişti. Denisa a concurat cu alţi 14 tineri talentaţi din numeroase ţări şi a reuşit să ocupe locul I, fiind la 3 sutimi de obţinerea trofeului festivalului. 

Favorita publicului

Melodia „Vino lăutare“ a fost difuzată în Macedonia, la posturile de radio, cu o lună înainte de începerea festivalului. În momentul când Denisa a început să interpreteze piesa a avut o mare surpriză, toţi copiii au aclamat-o şi au cântat împreună cu ea melodia.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului„Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite