Călăraşi: O mamă acuză fiul unui consilier local de violenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a luat la palme un băiat, după care l-a dat cu capul de pereţii blocului. Agresorul este băiatul cunoscutului consilier Georgică Vieru, iar mama sa este nimeni alta decât fosta directoare de la Casa Judeţeană de Pensii.

Mădălin Andrei Vică, în vârstă de 13 ani, a fost luat la bătaie, duminică după-amiază, în timp ce se juca cu prietenii săi într-un parc din spatele Oficiului Poştal nr. 4.

Familia victimei spune că băiatul a fost agresat fără niciun motiv de către Emil Burlescu Vieru, o persoană aparent paşnică. Este suprinzător comportamentul acestuia, mai ales că, în urmă cu două săptămâni, se declara indignat de incidentul la care fusese martor.

Atunci, Gheorghe Memet fusese călcat în picioare de un poliţist de la Ordine Publică, iar Vieru asistase la întregul scandal.De această dată, tânărul a devenit din martor, agresor, aşa cum susţine familia copilului.

Motivul bătăii

„Mădălin, însoţit de mai mulţi prieteni, mergea în fiecare zi în acel părculeţ pentru a se juca. După ce s-au jucat, băieţii se odihneau, ascultând muzică la telefonul mobil, lucru care a deranjat“, a povestit Daniela Nacă, mama copilului agresat.

Aceasta mai spune că, din cauza muzicii, mama agresorului a ieşit la geam, spunându-le copiilor să se mute în altă parte că o deranjează.Copiii s-au conformat însă, se pare, Luminiţa Burlescu Vieru a mai ţipat  încă o dată la ei să facă linişte.

„Nici n-a terminat bine aceasta că fiul dânsei, în vârstă de 33 ani, s-a dat jos din maşină şi a început să îl lovească pe Mădălin. Deşi Poliţia spune că la baza agresiunii ar fi stat o ceartă între Mădălin şi fiul lui Vieru, în vârstă de 10 ani, martorii declară că nu este adevărat. Aceştia nici măcar nu se cunosc“, a mai spus Daniela Nacă.


Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului Adevărul de Seară Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite