Călăraşi: Accident grav pe DN3; o gravidă şi un tânăr au murit pe loc UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc pe DN 3, în afara localităţii Ileana, în jurul orei 02.20.

Tragedia a avut loc în judeţul Călăraşi, în apropierea localităţii Ileana. Cei doi se aflau într-un autoturism Dacia Super Nova. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de beton.

Femeia însărcinată, în vârstă de 26 de ani, care se afla pe locul din  dreapta faţă a autoturismului, şi un alt pasager, aflat pe locul din stânga spate, au murit pe loc. Şoferul şi pasagera din spate, care era însărcinată în 4-5 luni, au scăpat doar cu răni uşoare. Gravidei i-a fost acordat primul ajutor şi a fost transportată la Spitalul din Lehliu Gară.

Autoturismul a fost avariat în proporţie de 80%. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul, iar conducătorul auto este cercetat pentru omor din culpă.

UPDATE

Un echipaj SMURD s-a deplasat la locul accidentului la ora 2.28. Şoferul a fost găsit în afara maşinii şi a declarat că nu cunoaşte numele pasagerilor. Paramedicii au acordat primul ajutor atât şoferului, cât şi gravidei din dreapta spate, după care i-au transportat la Spitalul din Lehliu Gară. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite