Călăraşi: I-a furat unui bătrân 5.000 de lei şi i-a ascuns în anus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din suma sustrasă, poliţiştii mai au de recuperat 900 de lei. La 29 octombrie 2010, Violeta Florentina Anghel l-a lăsat fără 5.000 de lei pe un bătrân alături de care a călătorit de la Bucureşti la Ciulniţa.

În data de 29 octombrie 2010, Violeta Florentina Anghel (35 de ani), cunoscută cu antecedente penale, din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu, a păcălit un bătrân (80 de ani), furându-i suma de 5.000 de lei. Victima, Ion Filipoiu i-a oferit femeii în tren, pe ruta Lehliu-Ciulniţa, ceva de mâncare şi suma de 10 lei. Infractoarea însă nu s-a mulţumit cu ce i-a oferit bătrânul şi i-a furat 5.000 de lei din buzunarul pantalonilor.

Avans

Poliţiştii de la Postul de Transporturi Ciulniţa au prins-o pe femeie şi au găsit asupra ei doar suma de 2.000 de lei. Bătrânul venea de la Arad, de unde luase avans acea sumă în urma vânzării unei case. După ce au arestat-o, la câteva zile, când femeia se îmbrăca pentru a fi prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Lehliu, i-au ieşit din anus trei bancnote de 100 de lei.

„Când au văzut poliţiştii care o aşteptau să se îmbrace că din anus i-au căzut bani, ne-au sunat pe noi să ne spună. Noi am cerut ordonanţă pentru un control medical amănunţit la spital“, a declarat Viorel Spânu, poliţistul care a reţinut-o pe hoaţă.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „ Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite