Călăraşi: O ambulanţă aflată în misiune a ucis o bătrână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ambulanţă care se deplasa la un pacient din comuna Ciocăneşti, a accidentat foarte grav o bătrână care, ulterior, a decedat. Accidentul s-a petrecut, ieri, după-amiază, în comuna unde urma să aibă loc intervenţia echipajului de la Salvare.

Maşina, aparţinând Serviciului de Ambulanţă Călăraşi, era condusă de Alexandru Stoica(43 de ani). Deşi avea în funcţiune semnalele luminoase, poliţiştii spun că Ioana C.(83 de ani) a ales să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Femeia a fost surprinsă de maşină, fiind transportată în starea foarte gravă la spital: traumatism cranio-cerebral grav, comă şi traumatism toracic cu fracturi costale).

Şoferul nu băuse

„Şoferul ambulanţei nu consumase băuturi alcoolice şi se afla în executarea serviciului, deplasându-se la o intervenţie pe raza comunei Ciocăneşti“, a precizat inspector Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.
 

„Bătrâna nu s-a asigurat şi a fost lovită cu oglinda de la ambulanţă, nu a fost călcată. S-a dezechilibrat, a căzut şi de aici au apărut toate complicaţiile. Ştim că aceasta a fost supusă unei operaţii, dar, din păcate, a decedat“, ne-a declarat una dintre rudele şoferului.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite