Călăraşi: „Nu a avut niciodată o prietenă şi dorea să fie iubit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Fieraru a fost arestat pentru o tâlhărie urmată de moartea victimei şi de tentativă de omor. Ucigaşul Luminiţei Chevici a povestit avocatului faptele pe care le-a comis. În timpul discuţiilor, stările acestuia au fost oscilante: recunoaşte ce a făcut, însă peste cinci minute spune că a minţit.

Avocatul din oficiu al lui Constantin Fieraru, bărbatul arestat pentru uciderea Luminiţei Chevici şi înjunghierea unei adolescente, a făcut primele declaraţii în exclusivitate pentru Adevărul de Seară. Aritoneta Gheorghe Ene este cea care îl apără pe tânărul care a ţinut sub teroare mai multe luni femeile din oraş. „ În aparenţă este un bărbat cu suflet bun. Toate faptele pe care le-a comis şi au o natură sexuală sunt puse pe seama unei frustrări. Nu a avut niciodată o prietenă şi dorea doar să fie iubit, alintat şi mângâiat“, ne-a spus avocatul.

Un bărbat cu suflet bun

Deşi a terorizat femeile din oraş câteva luni, Aritoneta Gheprghe Ene şi-a dat seama că Fieraru este un bărbat bun în adâncul sufletului. Problemele apar din cauza suferinţelor psihice. „După ce a relatat coerent faptele sale, mi-a spus că nu este nimic adevărat din ce mi-a povestit. În timpul discuţiei noastre a devenit ostil şi irascibil, având nevoie de câteva minute pentru a se linişti. Fuma o ţigară, revenea la starea normal şi apoi continua şirul faptelor“, a spus avocatul. Aceasta ne-a declarat şi faptul că şi-a dat seama de la bun început că are în faţă o persoană bolnavă. „E clar că este bolnav şi că toate faptele sale sunt de natură sexual. Lipsa unei prietene l-a determinat să iasă în stradă şi să săvârşească astfel de fapte“, ne-a declarat Aritoneta Gheorghe Ene, avocat.

S-au privit minute în şir în ochi

Avocatul ştie de la Constantin Fieraru că nu dorea să omoare nicio femeie, încerca, pur şi simplu, prin toate metodele să se apropie de ele. Când  intra în criză sentimentală, se descătuşa urmărind şi înjunghiind femei. „Una dintre tinerele care a depus plângere după ce a fost înjunghiată a povestit un amănunt ciudat. După ce a înţepat-o cu cuţitul, tânăra s-a lăsat pe vine, iar Constantin a făcut acelaşi lucru. Preţ de câteva minute, cei doi s-au privit în ochi, după care a plecat şi a lăsat-o în pace. Nu dorea să le omoare, pur şi simplu, vroia să le atingă, să le mângâie, el neavând până în prezent nicio prietenă“, ne-a mai spus avocatul.

Citiţi mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite