Călăraşi: Ninsoarea îngreunează traficul pe A2/Utilajele de deszăpezire, în teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi în ultimele două zile, judeţul Călăraşi s-a aflat sub povara zăpezii, ninge slab şi la această oră. Vremea nu dă semne că s-ar îmbunătăţi. În prezent, circulaţia se face greoi pe majoritatea drumurilor şi pe A 2, nefiind însă porţiuni închise.

Toată noaptea, utilajele de deszăpezire au patrulat pe A2 până la Drajna. 5 ATB, un Unimog şi o autofreză au fost în teren, consumând 20 tone material antiderapant. De drumurile judeţene s-a acţionat cu 9 ATB şi un Unimog şi s-au împrăştiat 242 tone de sare şi nisip. Din cauza viscolului care aduce permanent zăpadă pe carosabil, intervenţia utilajelor de deszăpezire este îngreunată.

Fără blocaje

Azi dimineaţă, la ora 6.50, traficul pe A2 se desfăşura cu dificultate din cauza ninsorii abundente, nefiind semnalate însă blocaje sau alte probleme deosebite.
Poliţiştii le reamintesc, din nou, şoferilor să conducă prudent, să circule cu o viteză adaptată permanent condiţiilor meteo-rutiere şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte, pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite.

Vine gerul!

În următoarele zile, ninsoarile se liniştesc, însă fac loc unor zile cu temperaturi foarte scăzute. Acum la Călăraşi se înregistrează minus 3 grade Celsius, meteorologii prognozând pentru zilele următoare temperaturi de minus 12 şi chiar minus 14 grade Celsius.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite