Călăraşi: Niciun vinovat în scandalul cu Dodel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetările privind încăierarea din clubul Aqua Parc din Olteniţa bat pasul pe loc. La  mai bine de o lună şi jumătate de la scandalul din club, poliţiştii încă nu au stabilit ce s-a întâmplat atunci. Până în acest moment, nimeni nu a depus plângere penală.


Dosarul se află în faza cercetărilor preliminare, după ce oamenii legii s-au sesizat din oficiu privind acest incident.  „Au fost audiate mai multe persoane, atât cei implicaţi, cât şi matori oculari. Până în acest moment nu a depus nimeni plângere penală şi nici nu a fost nimeni amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice“, a declarat Alin Negru, şeful Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa. 

Poliţiştii mai spun că dosarul va fi trimis procurorilor şi, în funcţie de rezoluţia acestora, se vor lua măsurile legale. „ Nu pot să aplic două sancţiuni pentru aceeaşi faptă. Dacă procurorii vor da neînceperea urmăririi penale, atunci Poliţia va aplica sancţiuni contravenţionale. Acest lucru se poate face doar dacă nu se constată comiterea vreunei fapte penale“, au mai precizat anchetatorii.

A fost linişte

„După două zile de la incident nu a mai venit nimeni la club, nici Tănase, nici fosta prietenă, Diana sau fostul iubit al acesteia, Florin Nacu. Nici măcar poliţia nu a venit. Nu ne-a luat nimeni declaraţii. A fost linişte“, declară Marius Dociu, managerul complexului Aqua Parc, locul unde a avut loc încăierarea.

„Strâmba“, înnebunită după shot-uri

Devenită vedetă peste noapte, „Strâmba“ nu se dezice de acest statut. Diana Gureşoaie are o slăbiciune pentru băuturile alcoolice, golind, la petreceri, pahar după pahar. La doar 20 de ani, tânăra a devenit vedetă peste noapte după relaţia pe care a avut-o cu Cristian Tănase, căpitanul echipei de fotbal Steaua Bucureşti.

image

La scurt timp, „Strâmba“, a început ă facă deliciul presei de scandal. Pentru că vrea să iasă în evidenţă cu orice preţ aceasta nu ezită să petreacă pe ritmuri de manele, în diverse club-uri şi restaurante cu whisky şi tequilla. „Acum o săptămână a venit în Restaurantul Modern din Olteniţa, împreună cu fratele său mai mare. A petrecut şi s-a îmbătat, aşa îi place ei să se distreze“, spune un apropiat.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite