Călăraşi: Medicii din Olteniţa se tem să mai vină la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia refuză să mai vină la muncă de teamă că vor fi linşaţi de familia lui Costin Vasile, micuţul care a sfârşit tragic în urma unei banale fracturi la genunchi.

Deşi pe certificatul medico-legal în dreptul cauzelor morţii se spune clar că a fost vorba de o bronhopneumonie şi o insuficienţă cardio- respiratorie acută, dr. Liana Petculescu, director la Spitalul Municipal Olteniţa susţine în continuare că băiatul nu prezenta niciun fel de simptom.

„Probabil s-a înecat“

 „Mi-e foarte greu să comentez lucrul acesta, deoarece rezulatetele finale de la IML Bucureşti vin peste şapte zile. Medicul pediatru are 34 de ani vechime, iar chirurgul  13. Probabil că a inhalat ceva, nu ştiu. El vomase de câteva ori înainte, probabil că s-a înecat. Chiar nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat“, spune dr. Liana Petculescu.

Aceasta a mai adăugat că imediat ce va afla rezulatele finale, va putea da o declaraţie referitor la acest caz. Cu toate acestea, femeia spune că niciodată nu s-au confruntat cu un asemenea caz şi că sunt şocaţi „N-am avut niciodată în cariera mea aşa ceva. Suntem şocaţi. Medicul chirurg plângea ieri cu mâna pe icoană şi se jura că nu a fost vina lui. Are şi el copil mic“, spune  dr. Petculescu.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de azi a ziarului Adevărul de Seară Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite