Călăraşi: Maşină incendiată la comandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, la ora 02.38, pompierii de la Lehliu Gară a fost solicitat să intervină pentru a stinge incendiul la un autoturism.

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat să intervină pe raza localităţii Lehliu sat, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism Dacia 1310, aparţinând lui Constantin A.

La sosirea pompierilor profesionişti, incendiul se manifesta cu violenţă la nivelul întregului autovehicul, care era cuprins de flăcări. Potrivit primelor cercetări efectuate de pompierii profesionişti la faţa locului, incendiul a izbucnit, probabil,  după ce o persoană neidentificată a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

Echipajul  profesionist de stingere a intervenit în acest caz cu o autospecială IVECO şi a lichidat incendiul rapid, în aproximativ 15 minute. Valoarea bunurilor materiale distruse de incendiu a fost estimată la suma de aproximativ 2.000 de lei. În incendiu a ars autoturismul Dacia în proporţie de 90%.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite