Călăraşi: Marius Lazăr, de două ori campion naţional la canotaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În doi ani de când merge la canotaj a reuşit să câştige de două ori titlul de campion naţional şi de trei ori pe cel de vicecampion.

Marius Lazăr face canotaj de 2 ani şi după un an au început să apară şi rezultatele. S-a hotărât să vină la cursurile de canotaj după ce a văzut la televizor un material despre canotaj, prietenii de familie împreună cu părinţii încurajându-l să-şi încerce„ norocul“ în sportul pe apă.

A fost atras de canotaj deoarece se practică în aer liber. „Îmi place foarte mult acest sport deoarece se practică în aer liber. Este o plăcere să vin la antrenamente şi nu mi se pare o corvoadă, chiar dacă mă trezesc dimineaţa devreme“ ne-a spus Marius.

Cinci medalii

Adolescentul face parte din Clubul Sportiv Şcolar Călăraşi de doi ani, iar după un an de antrenamente zilnice au început să apară şi succesele. La campionatul naţional de juniori“ de la Năvodari, la dublu, elevul a câştigat două titluri de campion naţional, iar la campionatul naţional fond de juniori de la Timişoara a fost de trei ori vicecampion.

„Nimic nu se compară cu participările la competiţii şiobţinerea unor rezultate importante. Este o plăcere să câştigi competiţiile în care îţi reprezinţi oraşu“,  ne-a spus elevul. Până în acest moment Marius are în palmares 5 medalii obţinute la concursurile naţionale.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“Călăraşi


Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite