Călăraşi: Maria Harton, cel mai bun povestitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta a obţinut numai premiul I la toate concursurile de limba ronmănă
Adolescenta a obţinut numai premiul I la toate concursurile de limba ronmănă

De când a început să descopere alfabetul, a iubit limba şi literatura română. Pasiunea pentru cuvinte şi studiul intens au ajutat-o să obţină multe premii la olimpiade şi concursuri.

Deşi iubeşte limba şi literatura română, eleva spune că îi plac şi celelalte materii, iar matematica şi fizica o fascinează. „ Mai am doi fraţi alături de care am participat la numeroase olimpiade şi concursuri. Sunt foarte bucuroasă că doamna profesoară Maria Culea mă ajută şi mă susţine. Multe dintre performanţele mele i le datorez“, a spus Maria.

Fascinată de lectură

Nici în timpul liber, Maria nu stă departe de litere. Adoră să citeasă, iar una dintre cărţile care au impresionat-o a fost „Singur pe lume“ de Hector Malot. „Am rămas impresionată de viaţa copilului rămas singur pe lume, dar care nu îşi pierde speranţa ca într-o zi îşi va regăsi familia. A fost cea mai frumoasă carte pe care am citit-o pâmă acum“, a explicat tânăra.

Numai premiul I

Adolescenta nu pierde nici un concurs sau olimpiadă şi încearcă să obţină un premiu cât mai bun pentru a nu se dezamăgi pe ea, dar şi pe ceilaţi care o sprijină şi care cred în ea. A obţinut premiul I la concursul „Evaluare în Educaţie“, premiul I la concursul de creaţie literară desfăşurat cu ocazia Zilei Internaţionale a Mării Negre, menţiune la olimpiada de matematică, etapa judeţeană şi a primit diplomă de excelenţă la concursul „Cel mai bun povestitor“.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite