Călăraşi: Mama lui Ionel Anton, câştigătorul celor 1,35 milioane de dolari la poker, a aflat ştirea de la televizor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Anton (43 de ani), câştigătorul celor 1,35 milioane de dolari la concursul de Poker Stars Caraibbean Adventure, este din Călăraşi.

Ionel (43 de ani) a copilărit pe strada Speranţei, în zona Farfuria, iar mama sa, Angela (67 de ani), are numai cuvinte de laudă pentru fiul său cel mare. Ştirea despre câştigul lui fabulos a aflat-o la televizor.

Intră aici pentru a vedea fotografii cu tânărul Ionel Anton

Nu s-a întors din străinătate

Cei care au descoperit că Ionel Anton este originar din Călărași sunt ziariștii de la cotidianul „Observator de Călăraşi“. Astăzi, acasă la familia Anton era bucurie mare.

„M-am bucurat enorm, însă când am vorbit cu el la telefon nu a vrut să-mi spună nimic, ştiind că sunt hipertensivă. A vrut să mă protejeze într-un fel de emoţiile puternice“, spune Angela Anton.

Deşi ar vrea ca Ionel să vină acasă, mama lui este înţelegătoare. Ştie că fiul său are afaceri şi nu are timp să dea o fugă la Călăraşi. „Vom merge noi la Bucureşti, eu şi soţul, însă nu ştim când, deoarece fiul meu nu s-a întors din străinătate“, a precizat Angela Anton.

În 1986 a plecat din oraş

Ionel Anton a plecat din oraşul de pe malul Borcei imediat după ce a terminat liceul de matematică-fizică, actualul Colegiu Barbu Ştirbei. Mama sa îl caracterizează drept un elev silitor şi care era îndrăgostit de matematică.

„A vrut să-şi continue studiile şi a fost admis, în anul 1986, la Facultatea de Tehnologia Construcțiilor de Mașini. „Eu nu prea am fost de acord cu pasiunea lui pentru poker. L-am înţeles însă mai târziu când mi-am dat seama că nu creează probleme nimănui. Nu a fost o pasiune care să-l distrugă, din contră. A cunoscut limitele jocului şi nu a fost niciodată în situaţia de vinde bunuri pentru a avea bani să joace“, ne-a povestit Angela Anton.

Îi merge bine

Şi naşa de botez a lui Ionel, Rada Matincă, spune că bărbatul a adus numai bucurii familiei. „Niciodată nu s-a pus problema să ne uite, cum fac alţii când au bani. A rămas aceeaşi persoană drăguţă şi cu simţul umorului. De fiecare dată când vine la Călăraşi ne face mici surprize“, a spus femeia. Aceasta este sigură că finul său este călăuzit de o stea norocoasă, din moment ce toate îi merg atât de bine. „Vreau să cred că o parte din această şansă i-am dat-o şi eu la botez“, a precizat femeia.

Ionel Anton, originar din Călăraşi, a încheiat pe locul al treilea în Poker Stars Caraibbean Adventure, unul dintre cele mai puternice turnee de poker din lume.

image

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de mâine a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite