Călăraşi: Mama copiilor arşi de vii în Obor riscă puşcăria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea în chinuri groaznice a celor trei copii care au ars de vii în casă nu va rămâne nepedepsită. Mama acestora, Cristina Mihaela Marin(22 de ani), ar putea să stea după gratii  între 5 şi 10 ani. Cristina Mihaela Marina(22 de ani) va fi cercetată pentru ucidere din culpă

Ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat exact, duminică, 20 februarie 2011, atunci când micuţii, lăsaţi nesupravegheaţi, au fost carbonizaţi într-un incendiu care a devastat locuinţa în care se aflau. Mama celor trei copii va fi chemată la audieri, în aceste zile. Imediat, după tragedie, o echipă de poliţişti a mers în cartierul Obor pentru a discuta cu femeia.

Răgaz de câteva zile

Şocată de ceea ce s-a petrecut şi sub influenţa sedativelor, femeia a cerut un răgaz de câteva zile pentru a-şi înmormânta copiii. Deşi a mai fost căutată încă o dată de oamenii legii, aceasta nu a fost găsită. „ După producerea incendiului, la Poliţie s-a înregistrat un dosar penal pentru ucidere din culpă. Pentru această infracţiune, conform Codului Penal, articolul 178, alineatul 5, femeia riscă între 5 şi 10 ani de închisoare“, susţin surse judiciare.
 

Lacăt la uşă

Oamenii legii urmează să audieze mai multe persoane în acest dosar.  Încă din 20 februarie 2011, din ziua producerii incendiului, vecinii Cristinei susţineau că aceasta îşi lăsa copiii, frecvent, nesupravegheaţi în casă. Mai mult decât atât, tânără obişnuia să pună lacăt la uşă pentru ca micuţii să nu poate ieşi. Chiar în fotografiile realizate în casa mistuită de flăcări, se vede lacătul şi lanţul pe uşă.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adervărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite