Călăraşi: La un pas de moarte, înainte de o operaţie la colecist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 21 de ani a ajuns la Bucureşti, în stare foarte gravă, după ce un elicopter SMURD a preluat-o deoarece avea hemoragie internă. Fata fusese internată în spital cu o zi înainte, iar la câteva ore era inconştientă.

O tânără care urma să fie operată de dr. Mihai Pahomeanu a fost la un pas de moarte, după ce, înainte de o intervenţie la colecist, susţine medicul, au intervenit complicaţiile. Medicii păstrează însă misterul asupra cazului, nedorind să dea lămuriri asupra cauzelor care au adus-o pe pacientă în această stare.

Gabriela Oancea, din satul Coslogeni, a ajuns, marţi dimineaţă, la Spitalul Judeţean Călăraşi, fiind programată pentru o intervenţie la colecist. Medicul Mihai Pahomeanu, cel care urma să efectueze operaţia, spune că intervenţia nu a mai avut loc pentru că au apărut complicaţiile.

„ Înainte de operaţie s-a produs hemoragia. Pacientei i s-au făcut investigaţii, însă, de multe ori, analizele nu depistează toate malformaţiile. Nu ştim ce s-a putut întâmpla“, a precizat dr. Pahomeanu.

Detalii de la familie

Gabriela Oancea se află, în prezent, internată la Institutul de boli cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu“ din Capitală, sub atentă supraveghere medicală. Fata este conştientă, dar e posibil să rămână cu sechele în urma complicaţiilor suferite, susţin surse medicale.

Este suspect faptul că nimeni nu doreşte să facă precizări despre starea fetei, nici de la Spitalul Judeţean Călăraşi şi nici de la Bucureşti, cadrele medicale limitându-se la a preciza doar că „pacienta este mai bine şi pentru mai multe detalii luaţi legătura cu familia“.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite