Călăraşi: Bijuteria Silverstar, prădată în plină zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină zi, hoţii au prădat bijuteria Silverstar, agresându-l pe vânzător şi reuşind să fugă cu câteva kilograme de aur şi argint, care erau expuse la vânzare.

Ieri după amiază, bijuteria Silverstar, a fost prădată de hoţi. Atacatorii au pătruns în magazin, o dată cu vânzătorul care se afla afară.  Mădălin Voicu, angajatul bijuteriei, a fost atacat de doi bărbaţi, care aveau căşti de motociclişti pe cap şi care au coborât în viteză de pe un scuter.

„ Vânzătorul a fost imobilizat şi lovit în spate, fiind aruncat în baie, unde a stat până cei doi bărbaţi au părăsit bijuteria. Deocamdată, nu ştim la ce valoare se ridică exact bijuteriile furate, deoarece trebuie efectuat inventarul magazinului“, a declarat subinspector Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.


Vânzătorul le-a spus poliţiştilor, care s-au deplasat în scurt timp la faţa locului, că nu şi-a putut da seama cine sunt agresorii, aceştia având căştile de motociclist pe cap. Cei doi hoţi au reuşit să fure câteva kilograme de aur şi argint, după care s-au făcut nevăzuţi. Detaliile scuterului au fost transmise poliţiştilor din tot judeţul, fiind organizate filtre în tot judeţul pentru a-i captura.

Cele două persoane necunoscute au plecat la fel de rapid cum au venit, fără ca cineva să poată indica direcţia de mers. Nu se ştie sigur câte bijuterii au fost furate, însă surse din rândul anchetatorilor spun că este vorba de peste două kilograme. „După ce se face inventarul, se va stabili exact ce valoare au bijuteriile furate“, a mai adăugat Ramona Tudor.

Ghinion

Magazinul Silverstar, care comercializează obiecte din aur, aparţine firmei care pe 14 septembrie 2009 a fost prădată de opt kilograme de aur, în valoare de 56.000 de euro, pagubă care nu a fost recuparată până în prezent.

Citiţi mai multe despre acest subiet în ediţia de azi a cotidianului Adevărul de Seară

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite