Călăraşi: Iubire la vârsta a treia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghelina(82 de ani) şi Bică(78 de ani) se iubesc la fel ca doi adolescenti
Anghelina(82 de ani) şi Bică(78 de ani) se iubesc la fel ca doi adolescenti

Deşi ai crede că la azil se termină bucuria de a trăi, pentru doi bătrânei acum parcă a început adolescenţa. După o viaţă zbuciumată şi plină de greutăţi, Anghelina şi Bică trăiesc emoţiile iubirii la fel ca în tinereţe.

Anghelina Coravu, în vârstă de 82 de ani, văduvă,  este una dintre femeile care locuiesc la azilul de bătrâni şi care şi-a găsit sufletul-pereche. Viaţa femeii a fost destul de grea deoarece  nu a putut avea copii, iar 33 de ani a înfiat un băiat care avea un an şi câteva luni. L-a crescut ca pe copilul ei cu toată dragostea pe care putea să o aibă o mamă. L-a ajutat să facă scoala, l-a întreţinut la facultate şi l-a ajutat în toţi paşii pe care i-a făcut în viaţă, cumpărându-i şi o casă.

Constantin Coravu, căci aşa îl cheamă pe băiatul înfiat de Anghelina, care acum are 51 de ani,  şi-a răsplătit mama ducând-o la azil. În urmă cu câţiva ani, bărbatul a convins-o pe Anghelina să vândă casa în care aceasta locuia. Banii de pe urma vânzării au revenit tot fiului care şi-a cumpărat maşină. La scurt timp, acesta s-a mutat la Lehliu, luând-o şi pe Anghelina, care, din cauza vorbelor urâte şi a bătăilor încasate, nu a rezistat sub acelaşi acoperiş cu fiul său decât trei luni.

O nouă viaţă

Femeia nu a mai vrut să îndure batjocora fiului şi a plecat la căminul de bătrâni din Ciocăneşti. Norocul avea să-i surâdă aici, unde, după puţin timp l-a cunoscut pe Bică Ion, fost ofiţer de poliţie. „Am început să ne cunoaştem mai bine, ne-am povestit viaţa şi aşa a început o idilă frumoasă ca în tinereţe“ spune Anghelina Coravu.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite