Călăraşi: Ionuţ Soare, adolescentul pasionat de filologie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul este unul dintre cei mai buni elevi la engleză din judeţ
Tânărul este unul dintre cei mai buni elevi la engleză din judeţ

Pe lângă pasiunea pentru limba engleză, Ionuţ mai studiază şi chitara de doi ani şi, recent, şi-a dat seama că îi place şi fotografia.

Adolescentul învaţă foarte bine la şcoală şi „prinde“ lecţia din clasă, nu prea îi place să studieze foarte mult acasă. „ Reţin foarte bine lecţia din timpul orei şi acasă petrec foarte puţin timp învăţând“, a spus Ionuţ.
Iniţial a vrut să opteze pentru profilul de matematică-informatică, intensiv engleză, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri, deoarece şi-a dat seama că limba română este mult mai interesantă decât matematica. „ Mă regăsesc mai mult în limaba română decât matematică şi de aceea m-a răzgândit. Nu îmi pare rău, sunt convins că am făcut cea mai bună alegere“, a mai spus băiatul.

Ionuţ este o persoană deschisă şi foarte sociabilă, lucru care i-a adus mulţi prieteni adevăraţi alături. „ Prietenii mei mă recunosc pentru umor şi că le sunt alături tot timpul“, a mai adăugat adolescentul.

Engleza, pe primul plan

Fiind pasionat de limba engleză, Ionuţ nu a ratat nico olimpiadă şi a reuşit să obţină cele mai bune premii. În anul 2009 a luat premiul I la etapa judeţeană a concursului „ Public Speaking“, premiul I la etapa inter-regională la acelaşi concurs şi premiul I la etapa judeţeană a Olimpiadei de Limba Engleză, calificându-se pentru participarea la etapa naţională a Olimpiadei de la Limba Engleză.

A obţinut locul VII la etapa naţională a concursului „Evaluare în Educaţie“, premiul al II-lea la „Sesiunea de comunicări ştiinţifice şi referate a elevilor“, iar în anul 2010 a participat la etapa judeţeană unde a obţinut locul I, mergând mai departe la etapa naţională a Olimpiadei de Limba Engleză. De asemenea, s-a clasat pe locul III la etapa inter-regională a concursului „Public Speaking“  Workshop Hola.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului„Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite