Călăraşi: Intervenţie a elicopterului MAI pentru a salva viaţa unei tinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacienta a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca
Pacienta a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca

Un elicopter al Unităţii Speciale de Aviaţie aparţinând Ministerului Administraţiei şi Internelor(MAI) a aterizat, de urgenţă, pe Stadionul Municipal, în jurul orelor 18.00, pentru a prelua doi pacienţi, dintre care unul în stare foarte gravă.

Aparatul de zbor a fost solicitat de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru a salva viaţa unei tinere, în vârstă de 34 de ani, care suferise un accident vascular. Surse medicale susţin că femeia se află în stare foarte gravă, existând puţine şanse de supravieţuire.

După ce i-au fost acordate îngrijirile de specialitate, medicii au hotărât să solicite ajutor de la Bucureşti. Un elicopter aparţinând MAI a preluat pacienta, care a fost transportată cu o ambulanţă la Stadionul Municipal, urmând s-o transporte la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Celălalt pacient a fost şi el transportat la Bucureşti, deoarece are nevoie de o intervenţie chirurgicală la mână, după ce, din greşeală, şi-a amputat două degete cu un flex. Medicii spun că şansele de recuperare sunt de sută la sută.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite