Călăraşi: Instructor auto, prins conducând o maşină neînmatriculată şi cu numere false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un instructor auto a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi cu numere false. Bărbatul a recunoscut că maşina nu-i aparţine, însă acest lucru nu l-a „scăpat“ de dosar penal.

Ieri, după-amiază, Ovidiu Z.(37 de ani), originar din comuna Unirea, a fost oprit pentru un control de rutină pe Bd. Republicii. Bărbatul conducea un autoturism marca Fiat Punto, oamenii legii având supriza să descopere că maşina nu era înscrisă în circulaţie. Mai mult decât atât, avea numere false de înmatriculare ce aparţineau altui autoturism de aceeaşi marcă şi culoare.

Dosare penale

Autoturismul avea montat un dispozitiv de dublă comandă a pedalelor, specific autovehiculelor pentru şcoala de şoferi. În momentul depistării, spun anchetatorii, tânărul nu desfăşura ctivităţi de pregătire practică.
Cel în cauză s-a ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare. De asemenea, Lilian A., administratorul şcolii de şoferi şi proprietarul maşinii este cercetat pentru punerea în circulaţie a unei maşini neînmatriculate şi cu numere false.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite