Călăraşi: Incendiu la un depozit de furaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza unui incendiu la o mirişte, pus de o persoană neidentificată, un depozit de furaje a luat foc.Pompierii au avut nevoie de 45 de minute pentru a lichida incendiul care risca să provoace daune însemnate.

Pompieri din Olteniţa au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Ulmeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje,  proprietate privată, aparţinând unei societăţi comerciale din localitate.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale şi au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 45 de minute. Potrivit primelor cercetări efectuate de către aceştia la faţa locului, incendiul a izbucnit, probabil, după ce o persoană neidentificată a dat foc vegetaţiei uscate din apropierea unui drum comunal, arderea extinzându-se la magazia ce aparţinea societăţii comerciale respective.

În incendiu au ars aproximativ 100 kg de lucernă şi 2,5 metri pătraţi din construcţia magaziei, fiind salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 10.000 de lei.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite