Călăraşi: În curând vom avea port industrial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a avut loc o întâlnire la care a fost invitat un grup de investitori din Germania Rhenus Logistics, proiectantul Canalului Siderca – IPTANA Bucureşti şi reprezentanţi ai societăţilor interesate.

Din iniţiativa Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Călăraşi, joi, 20 ianuarie 2011, la sediul Camerei s-a reluat  subiectul privind amplasarea unui punct terminal de mărfuri la Dunăre şi a unui port industrial, în judeţul nostru. Marian Drăgan, preşedintele Camerei a pus accentul pentru finalizarea investiţiei pe Canalul Siderurgic.

În acest sens, au fost invitaţi, la masa discuţiilor, grupul de investitori german Rhenus Logistics, proiectantul Canalului Siderca – IPTANA Bucureşti, reprezentanti ai societăţilor interesate de această oportunitate de afaceri, în judeţul nostru, cum ar fi: Saint Gobain, Tenaris Silcotub, Donalam, Martifer Construcţii, Comceh.

La discuţii, din partea instituţiei prefectului a participat domnul Niculae Enciu, prefectul de Călăraşi iar din partea instituţiilor descentralizate, prezenţi au fost reprezentanţii  APDF Călăraşi şi Apele Române, Filiala Călăraşi.

Discuţiile au fost constructive iar proiectul  Canalului Siderurgic a atras atenţia  investitorului german Rhenus Logistics, urmând ca în termen de 30 de zile, acesta să trimită o scrisoare de intenţie cu privire la finalizarea acestui obiectiv pentru operatorii economici din judeţul Călăraşi.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite